sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Feenhaft

Nitan virallinen nimi on tosiaan Krumme Furche Feenhaft. Krumme Furche on siis kennelnimi (kuten varmasti ainakin länderistit tietää ;) ). Feenhaft taasen on saksaa ja tarkoittaa keijukaismaista, satumaisen ihanaa.

Meillä oli monia nimivaihtoehtoja, joita mietittiin. Nitta kuitenkin oli koko ajan yksi pienimmistä 13 pennun joukossa, ja meidän mielestä niin kovin suloinen, joten Feenhaft olisi juuri sopiva nimi! Lisäksi se kuulostaa ainakin omaan korvaan mukavalta, vaikka ei tietäisikään merkitystä.

Kutsumanimi, Nitta siis, on Jussan keksimä. Kun meille alkoi selvitä, että nyt otetaan pentu, niin Jussa alkoi heti keksimään nimiä. Ehdotuksia tuli päivittäin, ja paljon! Mutta koska määrä ei korvaa laatua, suurin osa näistä ehdotuksista ei ollut varteenotettavia... Tai jos tykkää nimestä Makkara tai vaikkapa Plösö pienelle sievälle länderineidillä, niin mikä jottei. Kuitenkin nimi Nitta valikoitui ehdotuksista parhaimmaksi jatkuvasti, eikä lopulta enää parempaa tullut. Joten Nittahan siitä tuli!

Ps. tähän ei tuu nyt kuvaa, koska olen väärällä koneella... Mutta huomenna viimestään tulee sitten kuvia ja paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti